About

Quarter House: uniek in Damme

B&B Quarter House ontvangt sinds jaren gasten die de rust van het hinterland opzoeken. Ook paarden zijn hier al langer welkom. De knipoog in de naam naar de volbloed ‘Quarter Horses’ zit daar wellicht voor iets tussen.
Vanaf 2023 gaat Tiffany als nieuwe eigenaar nog een stapje verder. Zij combineert de B&B met een paardenpension. Op domein Quarter House genieten mens en dier van de natuur, de ruimte en de rust.

Ontmoet gastvrouw Tiffany

Tiffany groeide op tussen dieren. Haar ouders verbouwden de koeienstal van het familiebedrijf tot paardenpension en Tiffany’s passie voor paarden groeide met de jaren. Als jonge twintiger kocht ze haar eerste paard Xantippe, maar het kriebelde om ook op professioneel vlak iets met paarden te doen. Met Quarter House wordt die droom werkelijkheid. Tiffany verwelkomt B&B-gasten met open armen en biedt paarden een warme (tijdelijke) thuis. Ook haar paarden Xantippe en Joey genieten hier van een zalig leven. En nu Tiffany zelf mama van drie is, kan ze haar kinderen een even fijne jeugd bezorgen als ze zelf beleefde. De cirkel is rond!
Voorbeeld foto Quarter House

Vragen over het paardenpension of een verblijf in Quarter House?

Tiffany helpt je graag!